FOTO+
de beeldherkenningsspecialisten voor de vastgoedmarkt!

De technologische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit! Een van die ontwikkelingen is de mogelijkheid om foto's 'slim' te maken door te herkennen wat er op de foto staat. Inmiddels kijkt niemand meer op dat de standaard fotoapp op je mobiel al vast herkend welk object op je foto staat of suggesties doet wie eer allemaal op je foto staan. Prachtige techniek met ongekende mogelijkheden!

Vanuit Priom zien we deze ontwikkeling ook en zijn we na gaan denken over de toepassing van deze technologie voor de vastgoedmarkt. Wij zien toepassingen te over en zijn zeer benieuwd of jullie deze toepassingen ook zien. Met Fotoplus brengen wij de technologie van beeldherkenning naar de vastgoedmarkt. 

Hou me op de hoogte
automatiseren van klantgestuurd onderhoud

Uw klant direct inzicht in mogelijkheden nieuwe keuken

´╗┐Het enige wat de huurder hoeft te doen is een foto maken van de huidige keuken en deze naar de corporatie sturen. Onze software geeft op basis van de foto direct een antwoord of de keuken vervangen mag worden. Simpel, snel en volledig automatisch.Onze software gebruikt slimme algoritmes en neurale netwerken om snel en foutloos keukens, badkamers en toiletten te herkennen naar merk, type en ouderdom

De foto's worden uiteraard netjes opgenomen in het systeem naar keuze. Of dit nu een cartotheek, klantvolgsysteem of primair systeem is. We zorgen dat u altijd over de juiste gegevens beschikt

U bespaart in dit proces veel tijd en geld. U hoeft niet meer langs de woning om te kijken wat voor keuken er nu zit of zoeken in de cartotheek naar de juiste informatie. 

De huurder is blij en tevreden. Zonder wachttijd en gedoe snel inzicht of een hij in aanmerking komt voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken. Direct antwoord en indien gewenst gelijk een afspraak om de nieuwe keuken uit te zoeken. Tevens kan inzicht gegeven worden als een nieuwe keuken nog niet aan de orde is door aan te geven wanneer de keuken vervangen zal worden.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de software?

Foto+ maakt gebruikt van de nieuwste beeldherkenningstechnieken. Op basis van een enorme database met foto's is de software in staat zelfstandig te beoordelen wat bijvoorbeeld het merk keuken is en hoe oud deze is.

Kan ik als corporatie controleren of het antwoord wel klopt?

Uiteraard testen we vooraf of de software juist werkt. U zult zien dat het antwoord erg betrouwbaar is. Heeft u toch liever dat u zelf aan het roer blijft, dan kan dat. Een en ander is zo in te richten dat u eerst zelf het antwoord ontvangt en dat pas de huurder. U kunt dan eventueel bijsturen als u dat wenst.
Ook kunt u zelf het antwoord bepalen en eventueel zelfs een afspraak inplannen voor het uitzoeken van de nieuwe keuken.

Wat wordt allemaal herkend?

Op dit moment kunnen keukens van Bribus, Keller en Bruynzeel herkend worden. De leeftijd wordt in categorieën ingedeeld, afgestemd op  uw vervangingstermijn voor de keuken.

Hoe zit het met de data?

Foto+ staat volledig in een Nederlandse cloudomgeving. De foto's worden daarin opgeslagen voor verdere training van de software. Hiervoor wordt de foto eerst ontdaan van locatiespecifieke informatie en dergelijke. U ontvangt de foto uiteraard wel met alle relevante info en naar wens wordt deze in uw systeem opgeslagen. 

Mijn huurders zijn niet zo digitaal, heeft het dan wel zin?

Jazeker. Wanneer huurders geen foto's kunnen maken en versturen, kunt u dat uiteraard ook altijd voor hen doen. U heeft dan niet de financiele voordelen dat u niet naar de woning hoeft. Wel kunt u elke medewerker sturen die u wilt, technische kennis is niet nodig. De medewerker maakt immers een foto en krijgt direct antwoord! 

Foto+ van PRIOM

ADDRESS
Ploeg 5
7451 XR Holten

TELEFOON
06-30362519

EMAIL
info@priom.nl